مواد لازم:
1 و ¼ فنجان آرد
12 قاشق غذاخوری کره، بصورت مکعبی و سفت
¼ قاشق چای خوری نمک دریایی
7 عدد سیب زرد
¼ فنجان شکر
½ فنجان مربای زردآلو
طرز تهیه:
- آرد را با 8 قاشق غذاخوری کره و نمک داخل مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید تا مخلوطی بصورت دانه های نسبتاً ریز حاصل شود.
- 3 قاشق غذا خوری آب یخ را روی خمیر بریزید و هم بزنید تا خمیر مرطوب شود.
- خمیر حاصل را روی میز کارتان بصورت گرد باز کنید و روی آن را بپوشانید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید
- پس از این مدت، خمیر را روی سطحی که کمی آرد پاشیده شده با وردنه به اندازه قالب مورد نظر باز کرده و داخل قالب پهن کنید و به مدت 1 ساعت دیگر در یخچال قرار دهید.
- فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد از قبل گرم کیند.
- سیب ها را بصورت اسلایس های نسبتاً نازک برش بزنید و بصورت منظم روی خمیر بچینید. روی آن را شکر بپاشید و مابقی قطعات کره را روی آن پخش کرده و به مدت 70-60 دقیقه داخل فر قرار دهید.
- مربای زردآلو را داخل قابلمه کوچکی ریخته و روی شعله بگذارید تا کمی گرم و نرم شود سپس بلافاصله روی تارت بریزید و اجازه دهید تا خنک شود سپس به همراه خامه و یا بستنی وانیلی سرو کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4337)
نظرات
(0)