تارت لیمو Tart au Citron
مواد لازم برای 6-8 نفر:
رنده پوست 3-2 عدد لیمو
150 میلی لیتر آب لیموی تازه
100 گرم شکر دانه ریز
125 میلی لیتر خامه قنادی
3 عدد تخم مرغ بزرگ
3 عدد زرده تخم مرغ بزرگ
پودر قند برای تزئین
مواد لازم برای خمیر تارت:
175 گرم آرد
½ ق چ نمک
115 گرم کره سرد خرد شده
1 عدد زرده تخم مرغ که با 2 ق غ آب یخ زده شده باشد
طرز تهیه:
- ابتدا آرد و نمک را الک کرده و سپس قطعات کره را بهش اضافه کنید و مخلوط کنید تا حالت خرده نان بگیرد سپس زرده تخم مرغی که بهش آب یخ اضافه کردید را بریزید و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا بشکل خمیر درآید.
- روی خمیر را پوشانده و به مدت 1 ساعت درون یخچال قرار دهید.
- پس از این مدت، خمیر را با وردنه به قطر 25-20 سانتی متر و به ضخامت 1 سانتی متر باز کرده و در داخل قالب تارت بیاندازید. روی خمیر را با چنگال سوراخ کرده روی آن کاغذ روغنی بیاندازید مقداری نخود خام روی آن بریزید تا سنگینی کند و سپس در داخل فری که از قبل و با درجه حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 10-6 دقیقه قرار دهید.
- تارت را از فر خارج کرده و حرارت فر را به 190 درجه کاهش دهید.
- رنده پوست لیمو، آب لیمو و شکر را با هم زن مخلوط کنید سپس خامه را اضافه کرده و زرده تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و هم بزنید.
- مخلوط فوق را روی خمیر تارت پخته شده بریزید و به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید
- پس از اینکه تارت کاملاً خنک شد، روی آن پودر قند بریزید و سرو کنید.
ترجمه شده توسط موسسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4230)
نظرات
(0)