Carrot Cupcakes with White Chocolate Cream Cheese Icing
کاپ کیک هویج با رویه شکلات سفید و پنیر خامه ای
مواد لازم برای تهیه 12 عدد کاپ کیک:
مواد لازم برای رویه کیک:
60 گرم شکلات سفید
225 گرم پنیر خامه ای
نصف فنجان کره نرم شده
1 قاشق چای خوری وانیل مایع
نصف قاشق چای خوری عصاره پرتقال
4 فنجان شکر قنادی
2 قاشق غذاخوری خامه
مواد لازم برای کیک هویج:
2 عدد تخم مرغ زده شده
1 و1/8 فنجان شکر سفید
1/3 فنجان شکر قهوه ای
نصف فنجان روغن مایع
1 قاشق چای خوری وانیل مایع
2 فنجان هویج رنده شده
نصف فنجان آناناس خرد شده
یک و نیم فنجان آرد چند منظوره
1 و 1/4 قاشق چای خوری جوش شیرین
نصف قاشق چای خوری نمک
1 و نیم قاشق چای خوری پودر دارچین
نصف قاشق چای خوری جوز هندی
1/4 قاشق چای خوری پودر زنجبیل
1 فنجان گردوی خرد شده
طرز تهیه:
- فر را با درجه حرارت 175 سانتی گراد، از قبل گرم کرده و 12 عدد قالب مافین را چرب می کنیم.
- در یک قابلمه کوچک، شکلات سفید را با حرارت ملایم آب کرده و کنار می گذاریم تا خنک شود.
- پنیر خامه ای و کره را با هم زن می زنیم تا لطیف شود. سپس شکلات سفید، 1 قاشق چای خوری وانیل و عصاره پرتقال را می ریزیم و هم می زنیم. بتدریج، شکر قنادی را اضافه کرده و هم می زنیم و بعد خامه را می ریزیم.
- تخم مرغ ها و شکر قهوه ای را با هم زده و روغن و وانیل را اضافه کرده و سپس هویج و اناناس را مخلوط می کنیم.
- در یک کاسه ای دیگر، آرد، جوش شیرین، نمک، دارچین، جوز هندی و زنجبیل را با هم ترکیب کرده و به مخلوط هویج و اناناس اضافه می کنیم و در آخرنصف فنجان گردو را ریخته و داخل قالب های مافین می ریزیم.
- 25 دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا بپزند
- وقتی کاپ کیک ها خنک شدند، شکلات سفید را روی آنها ریخته و مابقی گردورا روی کاپ کیک ها می ریزیم.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4427)
نظرات
(0)