1 اردیبهشت 1394

کاپ کیک هویج با رویه شکلات سفید و پنیر خامه ای Carrot Cupcakes with White Chocolate Cream Cheese Icing

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

Carrot Cupcakes with White Chocolate Cream Cheese Icing

 

کاپ کیک هویج با رویه شکلات سفید و پنیر خامه ای

مواد لازم برای تهیه 12 عدد کاپ کیک:

مواد لازم برای رویه کیک:

60 گرم شکلات سفید

225 گرم پنیر خامه ای

نصف فنجان کره نرم شده

1 قاشق چای خوری وانیل مایع

نصف قاشق چای خوری عصاره پرتقال

4 فنجان شکر قنادی

2 قاشق غذاخوری خامه

مواد لازم برای کیک هویج:

2 عدد تخم مرغ زده شده

1 و1/8 فنجان شکر سفید

1/3 فنجان شکر قهوه ای

نصف فنجان روغن مایع

1 قاشق چای خوری وانیل مایع

2 فنجان هویج رنده شده

نصف فنجان آناناس خرد شده

یک و نیم فنجان آرد چند منظوره

1 و 1/4 قاشق چای خوری جوش شیرین

نصف قاشق چای خوری نمک

1 و نیم قاشق چای خوری پودر دارچین

نصف قاشق چای خوری جوز هندی

1/4 قاشق چای خوری پودر زنجبیل

1 فنجان گردوی خرد شده

طرز تهیه:

  1. فر را با درجه حرارت 175 سانتی گراد، از قبل گرم کرده و 12 عدد قالب مافین را چرب می کنیم.
  2. در یک قابلمه کوچک، شکلات سفید را با حرارت ملایم آب کرده و کنار می گذاریم تا خنک شود.
  3. پنیر خامه ای و کره را با هم زن می زنیم تا لطیف شود. سپس شکلات سفید، 1 قاشق چای خوری وانیل و عصاره پرتقال را می ریزیم و هم می زنیم. بتدریج، شکر قنادی را اضافه کرده و هم می زنیم و بعد خامه را می ریزیم.
  4. تخم مرغ ها و شکر قهوه ای را با هم زده و روغن و وانیل را اضافه کرده و سپس هویج و اناناس را مخلوط می کنیم.
  5. در یک کاسه ای دیگر، آرد، جوش شیرین، نمک، دارچین، جوز هندی و زنجبیل را با هم ترکیب کرده و به مخلوط هویج و اناناس اضافه می کنیم و در آخرنصف فنجان  گردو را ریخته و داخل قالب های مافین می ریزیم.
  6. 25 دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا بپزند
  7. وقتی کاپ کیک ها خنک شدند، شکلات سفید را روی آنها ریخته و  مابقی گردورا روی کاپ کیک ها می ریزیم.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (4159)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "کاپ کیک هویج با رویه شکلات سفید و پنیر خامه ای Carrot Cupcakes with White Chocolate Cream Cheese Icing"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید