کیک با کرم لیمو Lemon Cream Cake
مواد لازم:
5 عدد تخم مرغ بزرگ
1 و ¾ فنجان شکر
یک پینچ نمک2 فنجان آرد چند منظوره
3 ق چ بکینگ پودر
2/3 فنجان Heavy Cream ( رجوع شود به فرهنگ اصطلاحات تخصصی آشپزی)
6 ق غ کره آب شده
رنده پوست 3 عدد لیمو
2 ق غ آب لیمو تازه
طرز تهیه:
- قالبی به ابعاد 3*5*9 را چرب کرده و فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.
- تخم مرغ، شکر و نمک را با هم زن بزنید تا انسجام پیدا کند و مخلوط به رنگ لیمو درآید.
- در کاسه ای دیگر آرد و بکینگ پودر را الک کرده و به آرامی به مخلوط فوق اضافه کنید و هم بزنید. سپس کره و Heavy Cream را اضافه کرده و بعد رنده پوست لیمو و آب لیمو را بریزید.
- مخلوط را داخل قالب ریخته و به مدت 45-40 دقیقه داخل فر قرار دهید و به همراه سس لیمو سرو کنید.
تعداد مشاهده
(4057)
نظرات
(0)