سوپ سبزیجات با لوبیای کانلینی
Vegetable Soup With Cannelini Beans
مواد لازم برای 4 نفر:
1 عدد بادمجان کوچک
2 عدد گوجه فرنگی بزرگ
1 عدد سیب زمینی پوست کنده شده
1 عدد هویج پوست گرفته شده
1 عدد تره فرنگی
420 گرم لوبیای Cannelini ( میتوان از لوبیای چشم بلبلی سفید استفاده کرد)
850 میلی لیتر آب مرغ یا آب سبزیجات
2 قاشق چای خوری ریحان خشک
10 گرم قارچ Porcini (قارچ تیره سر) خشک، که باید آن را به مدت 10 دقیقه در داخل آب گرم قرار داد.
50 گرم ورمیشل
3 قاشق غذاخوری سس Pesto
پنیر پارمیزان رنده شده برای تزئین
طرز تهیه:
- 1-بادمجان ها را بصورت حلقه حقله ببرید و هر کدام از حلقه ها را چهار قسمت کنید.
- 2-سیب زمینی و گوجه فرنگی ها را بصورت قطعات کوچک، هویج را بصورت خلال های باریکدو و نیم سانتی و تره فرنگی را بصورت حلقه حلقه، ببرید.
- 3-لوبیا و آب لوبیای پخته شده را درون قابلمه بریزید و سپس بادمجان،گوجه فرنگی، سیب زمینی، هویج و تره فرنگی را با آن اضافه کنید.
- 4-آب مرغ یا سبزیجات را به محتویات فوق اضافه کرده و بگذارید بجوشد. پس از به جوش آمدن، حرارت را کم کنید و بگذارید 15 دقیقه ، قارچ و آب قارچ و ورمیشل را اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا سبزیحات نرم شوند.
- 5-سوپ را از روی حرارت بردارید و سسPesto را به آن اضافه کنید.
- 6-غذا را همراه با پنیر پارمیزان، سرو کنید.
نکته آشپزی: قارچ Porcini ، یک نوع قارچ وحشی است که در جنوب ایتالیا رشد می کند. این قارچ پس از خشک شدن، دارای بو و عطر بسیار شدیدی می باشد. اگر چه بسیار گران است ولی مقدارکمی از آن برای عطر دارد کردن سوپ یا ریسوتو، لازم است.
تعداد مشاهده
(3411)
نظرات
(0)