سوپ گوجه فرنگی خامه ای
Creamy Tomato Soup
مواد لازم برای 4 نفر:
50 گرم یا 3 قاشق غذاخوری کره
700 گرم گوجه فرنگی رسیده، کاملاً خرد شده
850 میلی لیتر آب سبزیجات
150 میلی لیتر شیر یا خامه
50 گرم پودر بادام
1 قاشق چای خوری شکر
2 قاشق غذاخوری برگ ریحان خرد شده
نمک و فلفل
طرز تهیه:
- 1-گوجه فرنگی را با کره، درون قابلمه به مدت 5 دقیقه تفتداده و با نمک و فلفل مزه دار می کنیم.
- 2-آب سبزیجات را اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه روی حرارت می گذاریم.
- 3-در این حین، پودر بادام را داخل گریل قرار دهید تا به رنگ قهوه ای طلایی در آیند(یکی دو دقیقه بیشتر طول نمی کشد، پس مواظب باشید نسوزد).
- 4-مایع درون قابلمه را داخل مخلوط کن ریخته و آنقدر مخلوط می کنیم تا مایعی یکدست بدست بیاید.
- 5-مخلوط را از صافی رد می کنیم .
- 6-سوپ را داخل قابلمه ریخته و مجدداً روی حرارت می گذاریم. شیر یا خامه، پودر بادام و شکر را اضافه می کنیم.
- 7-سوپ را با ریحان تزئین کرده و گرم سرو می کنیم.
نکته آشپزی: می توان از خرده نان های خشک و کاملاً پودر شده، به جای پودر بادام، و به همان ترتیب گفته شده در دستور، استفاده کرد.
تعداد مشاهده
(3428)
نظرات
(0)