31 خرداد 1393

سوپ گوجه فرنگی خامه ای Creamy Tomato Soup

مولف: Horizon Chef   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

سوپ گوجه فرنگی خامه ای
Creamy Tomato Soup     

مواد لازم برای 4 نفر:

50 گرم یا 3 قاشق غذاخوری کره

700 گرم گوجه فرنگی رسیده، کاملاً خرد شده

850 میلی لیتر آب سبزیجات

150 میلی لیتر شیر یا خامه

50 گرم پودر بادام

1 قاشق چای خوری شکر

2 قاشق غذاخوری برگ ریحان خرد شده

نمک و فلفل

طرز تهیه:

  • 1-گوجه فرنگی را با کره، درون قابلمه به مدت 5 دقیقه تفتداده و با نمک و فلفل مزه دار می کنیم.
  • 2-آب سبزیجات را اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه روی حرارت می گذاریم.
  • 3-در این حین، پودر بادام را داخل گریل قرار دهید تا به رنگ قهوه ای طلایی در آیند(یکی دو دقیقه بیشتر طول نمی کشد، پس مواظب باشید نسوزد).
  • 4-مایع درون قابلمه را داخل مخلوط کن ریخته و آنقدر مخلوط می کنیم تا مایعی یکدست بدست بیاید.
  • 5-مخلوط را از صافی رد می کنیم .
  • 6-سوپ را داخل قابلمه ریخته و مجدداً روی حرارت می گذاریم. شیر یا خامه، پودر بادام و شکر را اضافه می کنیم.
  • 7-سوپ را با ریحان تزئین کرده و گرم سرو می کنیم.

نکته آشپزی: می توان از خرده نان های خشک  و کاملاً  پودر شده، به جای پودر بادام، و به همان ترتیب گفته شده در دستور، استفاده کرد.

تعداد مشاهده (3193)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "سوپ گوجه فرنگی خامه ای Creamy Tomato Soup "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید