سالاد فلفل دلمه ای زردYellow(Bell) pepper Salad
مواد لازم برای 4 نفر:
ورقه های نازک بیکن ، خرد شده(جایگزین: گوشت ران نمک سود شده)
2 عدد فلفل دلمه ای زرد
8 عدد تربچه ورقه شده
1عدد ساقه کرفس خرد شده
3 عدد گوجه فرنگی مینیاتوری
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری آویشن تازه
طرز تهیه:
1- بیکن ها را به مدت 5-4 دقیقه در تاوه و بدون روغن، تفت دهید و سپس در کاسه ای بریزید تا خنک شود.
2- فلفل دلمه ای ها را بصورت نوارهای باریک ببرید.
3- تربچه ها را نصف کنید و بصورت ورقه های نازک درآورید.
4- فلفل دلمه، تربچه، کرفس و گوجه فرنگی ها را با هم مخلوط کرده و روغن زیتون و آویشن را به ان اضافه کنید و هم بزنید و سپس نمک و فلفل به آن اضافه کرده و سرو کنید.
تعداد مشاهده
(3410)
نظرات
(0)