31 خرداد 1393

گوشت نمک سود شده با زیتون و گوجه فرنگی ​ Cured Meat with Olives and Tomatoes

مولف: Horizon Chef   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

گوشت نمک سود شده با زیتون و گوجه فرنگی
Cured Meat with Olives and Tomatoes 

مواد لازم برای 4 نفر:

4 عدد گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

6 عدد فیله ماهی کولی

2 قاشق غذاخوری خیارشور خرد شده

125 گرم زیتون سبز بدون هسته

125گرم گوشت نمک سود شده اسلایس شده

8 عدد برگ ریحان

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی

نمک و فلفل

نان برشته برای سرو کردن

 

طرز تهیه:

  • 1-گوجه فرنگی ها را نصف کنید و هر کدام را به چند قسمت مساوی قاچ کنید. روی آنها سرکه بالزامیک و نمک و فلفل بریزید و کنار بگذارید.
  • 2-فیله کولی ماهی را به اندازه زیتون، آماده کنید.
  • 3-یک تکه فیله ماهی کولی و خیار شور را داخل زیتون ها قرار دهید.
  • 4-گوشت های نمک سود شده، گوجه فرنگی، زیتون های پر شده و برگ های ریحان را درون 4 ظرفی که می خواهید سرو کنید بچینید.
  • 5-روغن زیتون را روی محتویات ظرف بریزید.
  • 6-غذا را با نانبرشته، سرو کنید.

نکته آشپزی: زیتون های پر شده را می توانید داخل ظرف شیشه ای دردار  و پر از روغن زیتون قرار دهید و به مدت 1 ماه در یخچال نگهداری کنید.

تعداد مشاهده (4922)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "گوشت نمک سود شده با زیتون و گوجه فرنگی ​ Cured Meat with Olives and Tomatoes "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید