پاته زیتون سیاه
مواد لازم برای 4 نفر:
175 گرم زیتون سیاه بدون هسته، خرد شده
پوست رنده شده و آب 1 عدد لیمو ترش
50 گرم کره
4 عدد فیله ماهی کولی
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
15 گرم پودر بادام
طرز تهیه:
- 1-اگر پاته را با دست درست می کنید، زیتون ها را کاملاً ریز خرد کرده و با پوست رنده لیمو ترش و آب لیموترش و کره، خوب مخلوط کرده تا بصورت خمیر در آید. می توانید از مخلوط کن نیز استفاده کنید.
- 2-فیله ماهی کولی را خرد کرده و به مخلوط فوق اضافه کنید. مواد را با دست یا با هم زن مخلوط کنید.
- 3-روغن زیتون و پودر بادام را اضافه کرده و پاته را به مدت 30د دقیقه در یخچال قرار دهید.
- 4-پاته را به همراه نان تست، سرو کنید.
نکته آشپزی:
پته را می توانید 5 روز در یخچال نگهداری کنید، به شرط آنکه روغن زیتون بیشتری روی آن بریزید و در ظرف را محکم ببندید. موقع سرو کردن، می توانید از این روغن اضافی، روی نان های تست بمالید و پاته را روی آن پهن کنید.
تعداد مشاهده
(5250)
نظرات
(0)