3 تیر 1393

سیب زمینی با زیتون و ماهی کولی ​Potatoes with Olives and Anchovies

مولف: مدیر سیستم   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

سیب زمینی با زیتون و ماهی کولی
Potatoes with Olives and Anchovies     

مواد لازم برای 4 نفر:

450 گرم سیب زمینی

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

2 عدد پیاز یا گل رازیانه، ورقه ورقه شده

برگ های 2 عدد ساقه رزماری

75 گرم زیتون سیاه و سبز، بی هسته

8 عدد کنسرو ماهی کولی خرد شده

طرز تهیه:

1-      سیب زمینی ها را به مدت 10-8 دقیقه بپزید و بگذارید تا خنک شوند سپس آنها را بصورت قاچ های نسبتاً نازک، ببرید.

2-      زیتون ها را نصف کنید و ماهی کولی ها را بصورت نوارهای کوچک، برش بزنید.

3-     قاچ های سیب زمینی، رازیانه و رزماری را داخل روغن به مدت 8-7 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.

4-     مخلوط فوق را با زیتون و ماهی، مخلوط کنید و بگذارید 1 دقیقه ی دیگر نیز بپزد.

5-     بلافاصله سرو کنید.

 

نکته آشپزی: رزماری برگ گیاه مورد علاقه در آشپزی ایتالیایی ها میباشد ولی شما می توانید از برگ گیاه مورد علاقه خودتان در این دستور استفاده کنید

تعداد مشاهده (5417)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "سیب زمینی با زیتون و ماهی کولی ​Potatoes with Olives and Anchovies "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید