اسفناج و پاته ریکوتاSpinach and Ricotta Patties
مواد لازم برای 4 نفر:
450 گرم اسفناج تازه
250گرم پنیر ریکوتا
1 عدد تخم مرغ زده شده
2 قاشق چای خوری رازیانه خرد شده
50گرم پنیر پارمیزان رنده شده
25 گرم آرد به همراه 1 قاشق چای خوری آویشن
75گرم یا 5 قاشق غذاخوری کره
2 حبه سیر له شده
نمک و فلفل
طرز تهیه:
1- اسفناج ها را بپزید و درون آبکش بریزید تا آب آن کشیده شده و خنک شود.
2- پنیر ریکوتا را له کنید و تخم مرغ زده شده و رازیانه، نمک و فلفل و پنیر پارمیزان را اضافه کنید.
3- اسفناج پخته شده را خرد کنید و به مخلوط فوق، بیافزایید.
4- به اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط را بردارید و روی کف دستتان باز کنید. سپس آن را درون آرد بغلطانید. پته ها را نیز بهبقیه مواد را به همین شکل آماده کنید.
5- قابلمه بزرگی را پر از آب کرده و بگذارید بجوشد. پته هاکتلت ها را درون آب جوش انداخته و بگذارید 4-3 دقیقه در آب بماند تا به سطح آب بیاید. سپس آنها را بیرون بیاورید.
6- کره را در ماهیتابه آب کنید. سیر را اضافه کنید و 3-2 دقیقه تفت بدهید و سپس آن را روی پته ها ز کتلت ها بریزید.
7- روی پتهکتلت ها فلفل سیاه کوبیده شده بریزید و گرم سرو کنید.
نکته آشپزی: اگر از اسفناج فریز شده استفاده می کنید، ابتدا بگذارید یخ آن باز شود و سپس آب آن را کاملاً بگیرید.
Ricotta یک نوع پنیر ایتالیایی است که معمولاً از شیر گوسفند(یا از شیر گاو، بز یا بوفالو آبی ایتالیایی) و از باقی ماندۀ آب پنیر پس از تولید پنیر، تهیه می شود.
تعداد مشاهده
(3237)
نظرات
(0)