سالاد اسفناج ایتالیایی Spinach Salad
مواد لازم برای 4 نفر:
100 گرم اسفناج جوان
75 گرم کلم قرمز خرد شده
50 گرم قارچ
100 گرم گوشت مرغ پخته شده، ترجیحاً سینه مرغ
50 گرم Parma Ham (جایگزین: گوشت ران نمک سود شده)
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
پوست رنده شده ی نصف یک پرتقال و آب یک عدد پرتقال
1 قاشق غذاخوری ماست
طرز تهیه:
1- قارچ ها را شسته و پس از خشک شدن، آنها را بصورت ورقه های نازک ببرید.
2- برگ های اسفناج و کلی قرمز خرد شده را با یکدیگر مخلوط کنید را و ورقه های قارچ را اضافه کنید.
3- مرغ پخته شده و Parma Ham را بصورت نوارها باریک ببرید.
4- برای درست کردن Dressing(سس)، روغن زیتون، پوست پرتقال رنده شده، آب پرتقال و ماست را درون یک ظرف شیشه ای دردار بریزید کاملاً تکان دهید تا مایعی یکنواخت حاصل شود.
5- Dressing را روی سالاد بریزید، نمک و فلفل به سالاد بزنید و بلافاصله سرو کنید.
نکته آشپزی: سعی کنید در سالادها از اسفناج نپخته که طعم مطبوعی دارد، استفاده کنید.
Dressing : به سسی که روی سالاد یا ساندویچ می ریزند، درسینگ گفته می شود.
تعداد مشاهده
(3928)
نظرات
(0)