3 تیر 1393

سالاد اسفناج ایتالیایی Spinach Salad

مولف: مدیریت سیستم   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

سالاد اسفناج ایتالیایی Spinach Salad              

مواد لازم برای 4 نفر:

100 گرم اسفناج جوان

75 گرم کلم قرمز خرد شده

50 گرم قارچ

100 گرم گوشت مرغ پخته شده، ترجیحاً سینه مرغ

50 گرم Parma Ham (جایگزین: گوشت ران نمک سود شده)

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

پوست رنده شده ی نصف یک پرتقال و آب یک عدد پرتقال

1 قاشق غذاخوری ماست

 

طرز تهیه:

1-      قارچ ها را شسته و پس از خشک شدن، آنها را بصورت ورقه های نازک ببرید.

2-      برگ های اسفناج و کلی قرمز خرد شده را با یکدیگر مخلوط کنید  را و ورقه های قارچ را اضافه کنید.

3-     مرغ پخته شده و Parma Ham را بصورت نوارها باریک ببرید.

4-     برای درست کردن Dressing(سس)، روغن زیتون، پوست پرتقال رنده شده، آب پرتقال و ماست را درون یک ظرف شیشه ای  دردار بریزید کاملاً تکان دهید تا مایعی یکنواخت حاصل شود.

5-     Dressing را روی سالاد بریزید، نمک و فلفل به سالاد بزنید و بلافاصله سرو کنید.

نکته آشپزی: سعی کنید در سالادها از اسفناج نپخته که طعم مطبوعی دارد، استفاده کنید.

Dressing : به سسی که روی سالاد یا ساندویچ می ریزند، درسینگ گفته می شود.



تعداد مشاهده (3709)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "سالاد اسفناج ایتالیایی Spinach Salad "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید