پیش غذای Bruschetta
با گوجه فرنگیBruschetta with Tomatoes
مواد لازم برای 4 نفر:
300 گرم گوجه فرنگی مینیاتوری
4 عدد گوجه فرنگی خشک شده
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر
16 عدد برگ ریحان تازه، خرد شده
8 عدد نانCiabatta
(نان تست آرد گندم)
2 حبه سیر
نمک و فلفل
طرز تهیه:
1- گوجه فرنگی های مینیاتوری را نصف کنید.
2- با یک چاقوی تیز، گوجه فرنگی های خشک را بصورت نواری ببرید.
3- گوجه فرنگی های مینیاتوری و گوجه فرنگی های خشک را در کاسه ای
بریزید. روغن زیتون و ریحان خرد شده را اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید و سپس نمک
و فلفل به آن بزنید.
4- نان های تست را کمی برشته کنید. سیرها را نصف کنید و روی هر دو
طرف نان ها بمالید.
5- مخلوط آماده شده را روی نان ها بریزید و بلافاصله سرو کنید.
نکته آشپزی:
Ciabatta یک نوع نان روستایی ایتالیایی است که کمی سوراخ سوراخ و کاملاً
ترد است. این نان، مناسب این غذاست چرا که سیر و روغن زیتون را کاملاً به خود جذب
می کند.
تعداد مشاهده
(3487)
نظرات
(0)