بادمجان پخته وگوجه فرنگی
Baked Auberginies(Eggplant) and Tomatoes
مواد لازم برای 4 نفر:
4-3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 حبه سیر خرد شده
2 عدد بادمجان بزرگ
100 گرم پنیر موزارلا بصورت ورقه های نازک
200 گرم پوره گوجه فرنگی
50 گرم پنیر پارمیزان رنده شده
طرز تهیه:
- 1-2 قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه گرم می کنیم. سیر را اضافه کرده و 30 ثانیه سرخ می کنیم.
- 2-بادمجان ها را بصورت طولی می بریم و دو طرف آنها را در روغن به مدت 4-3 دقیقه، سرخ می کنیم.
- 3-بادمجان ها را از روغن درآورده و روی کاغد روغنی می گذاریم .
- 4-یک لایه از بادمجان ها را درون ظرف گذاشته و روی آن را یک ورقه پنیر موزارلا می گذاریم و سپس 3/1 پوره گوجه فرنگی را روی پنیر می ریزیم. به همین ترتیب ادامه می دهیم و لایه آخر را با پوره گوجه فرنگی پر می کنیم.
- 5-پنیر پارمیزان را روی مخلوط فوق می ریزیم و آن را در داخل فری که از قبل و با حرارت 200 درجه سانتی گراد یا 400 درجه فارنهایت گرم کرده ایم، به مدت 25-30 دقیقه قرار می دهیم.
- 6-غذا را در داخل ظروف مخصوص، گرم سرو می کنیم.
نکته:
پوره گوجه فرنگی، سس گوجه فرنگی ساده ای است که می توان آن را از اغلب سوپرمارکت ها تهیه کرد. می توانید از کنسرو گوجه فرنگی نیز استفاده کنید و به آن نمک و فلفل اضافه کنید.
تعداد مشاهده
(5073)
نظرات
(0)