31 خرداد 1393

بادمجان پخته وگوجه فرنگی ​Baked Auberginies(Eggplant) and Tomatoes

مولف: Horizon Chef   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

بادمجان پخته وگوجه فرنگی    
Baked Auberginies(Eggplant) and Tomatoes 

مواد لازم برای 4 نفر:

4-3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

2 حبه سیر خرد شده

2 عدد بادمجان بزرگ

100 گرم پنیر موزارلا بصورت ورقه های نازک

200 گرم پوره گوجه فرنگی

50 گرم پنیر پارمیزان رنده شده

 

طرز تهیه:

  • 1-2 قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه گرم می کنیم. سیر را اضافه کرده و 30 ثانیه سرخ می کنیم.
  • 2-بادمجان ها را بصورت طولی می بریم و دو طرف آنها را در روغن به مدت 4-3 دقیقه، سرخ می کنیم.
  • 3-بادمجان ها را از روغن درآورده و روی کاغد روغنی می گذاریم .
  • 4-یک لایه از بادمجان ها را درون ظرف گذاشته و روی آن را یک ورقه پنیر موزارلا می گذاریم و سپس 3/1 پوره گوجه فرنگی را روی پنیر می ریزیم. به همین ترتیب ادامه می دهیم و لایه آخر را با پوره گوجه فرنگی پر می کنیم.
  • 5-پنیر پارمیزان را روی مخلوط فوق می ریزیم و آن را در داخل فری که از قبل و با حرارت 200 درجه سانتی گراد یا 400 درجه فارنهایت گرم کرده ایم، به مدت 25-30 دقیقه قرار می دهیم.
  • 6-غذا را در داخل ظروف مخصوص، گرم سرو می کنیم.

نکته:

پوره گوجه فرنگی، سس گوجه فرنگی ساده ای است که می توان آن را از اغلب سوپرمارکت ها تهیه کرد. می توانید از کنسرو گوجه فرنگی نیز استفاده کنید و به آن نمک و فلفل اضافه کنید.


تعداد مشاهده (4754)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "بادمجان پخته وگوجه فرنگی ​Baked Auberginies(Eggplant) and Tomatoes"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید