سالاد سبزGreen Salad
مواد لازم برای 4 نفر:
25 گرم پسته
5 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
1 قاشق غذاخوری رزماری ریز شده
2 حبه سیر له شده
4 تکه نان برشته شده
1 قاشق غذاخوری سرکه شراب قرمز(جایگزین: آب گوشت یا مرغ، سرکه انگور قرمز، آب گوجه فرنگی یا آب قارچ کنسرو شده)
1 قاشق چای خوری خردل
1 قاشق چای خوری شکر
25 گرم Arugula ( به جای آن می توانید از برگ های جوان اسفناج و کمی فلفل استفاده کنید)
25 گرم برگ چغندر
50 گرم زیتون سبز بدون هسته
2 قاشق غذاخوری ریحان تازه ریز خرد شده
طرز تهیه:
1- پسته ها را خوب خرد کنید.
2- رزماری و سیر را با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون به مدت 2 دقیقه تفت دهید.
3- دو طرف نان های تست را به مدت 3-2 دقیقه در مخلوط بالا سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند و سپس روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی کشیده شود.
4- باقیمانده روغن زیتون را با خردل، سرکه شراب و شکر، مخلوط کنید(Dressing )
5- نان ها را در ظرفی بگذارید و روی آن، Arugula و برگ چغندر قرار دهید.
6- ابتدا Dressing و سپس پسته های خرد شده و جعفری ساطوری شده را روی سالاد بریزید و بلافاصله سرو کنید.
نکته آشپزی:
اگر برگ چغندر پیدا نکردید، گوجه فرنگی را نازک قاچ کنید و به جای برگ چغندر استفاده کنید تا رنگ قرمز روشن به سالاد بدهد.
می توانید به جای Arugula از شاهی استفاده کنید.
تعداد مشاهده
(4304)
نظرات
(0)