سوپ قارچ Calabrian
Calabrian Mushroom Soup
مواد لازم برای 4 نفر:
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 عدد پیاز خرد شده
450 گرم مخلوطی از قارچ دکمه ای و صدفی
300 میلی لیتر شیر
850 میلی لیتر آب سبزیجات ، داغ
8 عدد نان تست برشته شده
50 گرم یا 3 قاشق غذاخوری کره آب شده
2 حبه سیر له شده
75 گرم پنیر گرویره، رنده شده
نمک و فلفل
طرز تهیه:
- 1-پیاز را به مدت 4-3 دقیقه در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
- 2-قارچ ها باید تقریباً به یک اندازه باشند، پس قارچ های بزرگتر را به اندازه، ببرید.
- 3-قارچ های تمیز را درون ماهیتابه، تفت دهید.
- 4-شیر را اضافه کرده و بگذارید 5 دقیقه بجوشد. سپس بتدریج آب سبزیجات را اضافه کنید.
- 5-دو طرف نان ها را داخل گریل، برشته کنید.
- 6-سیر و کره را با هم مخلوط کرده و روی نان ها بمالید.
- 7-در هنگام سرود کردن، پنیر را روی سوپ بریزید و نان های برشته شده را کنار ظرف، قرار دهید و بلافاصله گرم سرو کنید.
تعداد مشاهده
(3492)
نظرات
(0)