قاچ های لیمو ترش
طرز تهیه:
1- Squid ، میگو و ساردین را زیر آب سرد، با دقت بشوئید. رگه ی سیاه میگو را بگیرید.
2- با یک چاقوی تیز، Squid ها را حلقه حلقه کنید ولی شاخک ها را بگذارید بمانند.
3- روغن را آنقدر داغ کنید تا یک تکه نان ظرف 30 ثانیه سرخ شود.
4- نمک و فلفل و ریحان را با آرد مخلوط کنید.
5- Squid ها، میگو و ساردین را در آرد خوب بغلطانید و سپس بتکانید تا آرد اضافی آن بریزد.
6- Squid ها، میگو و ساردین را در روغن بیاندازید و پس از 3-2 دقیقه بیرون آورید و روی دستمال
7- بگذارید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
8- غذا را با مایونز سیر و قاچ های لیمو ترش، سرو کنید.
نکته آشپزی: برای تهیه مایونز سیر، 8 قاشق غذاخوری سس مایونز را با 2 حبه سیر له شده، نمک و فلفل و کمی جعفری ریز شده، مخلوط کنید.
تعداد مشاهده
(3197)
نظرات
(0)