گوشت نمک سود شده با زیتون و گوجه فرنگی
Cured Meat with Olives and Tomatoes
مواد لازم برای 4 نفر:
4 عدد گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
6 عدد فیله ماهی کولی
2 قاشق غذاخوری خیارشور خرد شده
125 گرم زیتون سبز بدون هسته
125گرم گوشت نمک سود شده اسلایس شده
8 عدد برگ ریحان
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
نمک و فلفل
نان برشته برای سرو کردن
طرز تهیه:
1- گوجه فرنگی ها را نصف کنید و هر کدام را به چند قسمت مساوی قاچ کنید. روی آنها سرکه بالزامیک و نمک و فلفل بریزید و کنار بگذارید.
2- فیله کولی ماهی را به اندازه زیتون، آماده کنید.
3- یک تکه فیله ماهی کولی و خیار شور را داخل زیتون ها قرار دهید.
4- گوشت های نمک سود شده، گوجه فرنگی، زیتون های پر شده و برگ های ریحان را درون 4 ظرفی که می خواهید سرو کنید بچینید.
5- روغن زیتون را روی محتویات ظرف بریزید.
6- غذا را با نان برشته، سرو کنید.
نکته آشپزی: زیتون های پر شده را می توانید داخل ظرف شیشه ای دردار و پر از روغن زیتون قرار دهید و به مدت 1 ماه در یخچال نگهداری کنید.
تعداد مشاهده
(3378)
نظرات
(0)