انجیر تازه با Parma Ham Fresh Pigs with Parma Ham (prosciutto)
مواد لازم برای برای 4 نفر:
40 گرمArugula (جایگزین: برگ های جوان اسفناج با کمی فلفل)
4 عدد انجیر تازه
4 تکه گوشت Parma Ham (جایگزین آن، گوشت ران نمک سود شده)
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری آب پرتقال
1 قاشق غذاخوری عسل
1 عدد فلفل قرمز کوچک
طرز تهیه:
- 1-Arugula را به قطعات مناسب خرد کنید و درون 4 ظرف جداگانه، مرتب بچینید.
- 2-هرکدام از انجیرها را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و روی برگ هایArugulaقرار دهید.
- 3-با استفاده از چاقوی تیز، Ham را بصورت نوارهای باریک برش بزنید و روی انجیرها و Arugula قرار دهید.
- 4-روغن، آب پرتقال و عسل را درون ظرف در داری بریزید و خوب بهم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. سپس آن را درون کاسه ای بریزید.
- 5-با استفاده از چاقوی تیز، فلفل ها را به قطعات کوچک برش زده و آن را به مایع روغن، آب پرتقال و عسل، اضافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید.
- 6-مایع فوق را روی گوشت Ham، Arugula و انجیرها بریزید و خوب با هم مخلوط کنید و بلافاصله سرو کنید.
نکته آشپزی: خرد کردن فلفل تند ممکن است پوست را برای ساعتها بسوزاند. پس حتماً دستکش دست کنید
Parma واقع در Emilia Romagna در ایتالیا، به دلیل داشتن Ham معروف است و به تصور اهالی، بهترین گوشت دنیا می باشد.
تعداد مشاهده
(5176)
نظرات
(0)