31 خرداد 1393

انجیر تازه با (Parma Ham Fresh Pigs with Parma Ham (prosciutto

مولف: مدیریت سیستم   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

انجیر تازه با Parma Ham Fresh Pigs with Parma Ham  (prosciutto)    

مواد لازم برای برای 4 نفر:

40 گرمArugula  (جایگزین:  برگ های جوان اسفناج با کمی فلفل)

4 عدد انجیر تازه

4 تکه گوشت Parma Ham (جایگزین آن، گوشت ران نمک سود شده)

4 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری آب پرتقال

1 قاشق غذاخوری عسل

1 عدد فلفل قرمز کوچک

 

طرز تهیه:

  • 1-Arugula را به قطعات مناسب خرد کنید و درون 4 ظرف جداگانه، مرتب بچینید.
  • 2-هرکدام از انجیرها را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و روی برگ هایArugulaقرار دهید.
  • 3-با استفاده از چاقوی تیز، Ham را بصورت نوارهای باریک برش بزنید و روی انجیرها و Arugula قرار دهید.
  • 4-روغن، آب پرتقال و عسل را درون ظرف در داری بریزید و خوب بهم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. سپس آن را درون کاسه ای بریزید.
  • 5-با استفاده از چاقوی تیز، فلفل ها را به قطعات کوچک برش زده و آن را به مایع روغن، آب پرتقال و عسل، اضافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید.
  • 6-مایع فوق را روی گوشت Ham، Arugula و انجیرها بریزید و خوب با هم مخلوط کنید و بلافاصله سرو کنید.

نکته آشپزی: خرد کردن فلفل تند ممکن است پوست را برای ساعتها بسوزاند. پس حتماً دستکش دست کنید

 Parma واقع در Emilia Romagna در ایتالیا، به دلیل داشتن Ham  معروف است و به تصور اهالی، بهترین گوشت دنیا می باشد.


تعداد مشاهده (4852)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "انجیر تازه با (Parma Ham Fresh Pigs with Parma Ham (prosciutto "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید