سالاد قارچMushroom Salad
مواد لازم برای 4 نفر:
150 گرم قارچ سفید سفت
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر
1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
5 فیله ماهی کولی خرد شده
1 قاشق غذاخوری پونه
نمک و فلفل
طرز تهیه:
1- قارچ ها را بشورید و بگذارید خشک شوند، سپس آنها را با چاقوی تیز بصورت ورقه های نازک، ببرید.
2- روغن زیتون و آب لیمو ترش را با هم مخلوط کرده و روی قارچ ها بریزید و خوب با هم مخلوط کنید بطوریکه قارچ ها کاملاً به روغن و آب لیمو ترش، آغشته شوند.
3- فیله ماهی، فلفل سیاه، و پونه ی تازه را اضافه کنید.
4- بگذارید سالاد چند دقیقه ای استراحت کند تا تمام مواد به خورد آن برود. نمک سالاد را قبل از سرو کردن اضافه کنید.
نکته آشپزی:
تا قبل از سرو کردن، به سالاد نمک نزنید چون رنگ قارچ ها سیاه می شود، آب پس می دهد و جلوه ی زیبای و طعم سالاد شما را از بین می برد.
اگر از سبزیجات خشک استفاده می کنید، یادتان باشد این میزان، 3/1 مقدار سبزیجات تازه باشد.
تعداد مشاهده
(3334)
نظرات
(0)