31 خرداد 1393

سوپ پیاز TuscanTuscan Onion Soup

مولف: Horizon Chef   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

سوپ پیاز TuscanTuscan Onion Soup              

مواد لازم برای 4 نفر:

50 گرم Pancetta Ham درشت خرد شده(جایگزین: گوشت ران پخته شده)

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

4 عدد پیاز بزرگ، بصورت حلقه، یا ورقه های نازک

3 حبه سیر له شده

850 میلی لیتر آب مرغ

4 تکه نان Ciabatta ایتالیایی یا هر نان ایتالیایی دیگر

50 گرم یا 3 قاشق غذاخوری کره

75 گرک پنیر گرویره یا پنیر چدار

نمک و فلفل

طرز تهیه:

  • 1-Ham را به مدت4-3 دقیقه بدون روغن، تفت می دهیم و کنار می گذاریم.
  • 2-روغن را در ماهیتابه می ریزیم و پیاز و سیر را به مدت 4 دقیقه با حرارت زیاد تفت می دهیم. سپس حرارت را کم کرده و می گذاریم 15 دقیقه بماند تا کاراملی شوند.
  • 3-آب مرغ را اضافه کرده و می گذاریم مایع بجوشد. سپس حرارت را کمی کرده و می گذاریم دقیقه10 بماند تا سوپ غلیظ شود.
  • 4-دو طرف نان ها را به مدت 3-2 دقیقه تفت می دهیم تا طلایی شوند. سپس روی آنها کره می مالیم و پنیر گرویره یا پنیر چدار روی نان ها می پاشیم و سپس به قطعات کوچک می بریم.
  • 5-مابقی Ham را به سوپ اضافه کرده و با نمک و فلفل مزه دارش می کنیم.
  • 6-هنگام سرو کردن، نان های برشته شده را روی سوپ می ریزیم.


تعداد مشاهده (3070)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "سوپ پیاز TuscanTuscan Onion Soup "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید