سوپ پیاز TuscanTuscan Onion Soup
مواد لازم برای 4 نفر:
50 گرم Pancetta Ham درشت خرد شده(جایگزین: گوشت ران پخته شده)
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
4 عدد پیاز بزرگ، بصورت حلقه، یا ورقه های نازک
3 حبه سیر له شده
850 میلی لیتر آب مرغ
4 تکه نان Ciabatta ایتالیایی یا هر نان ایتالیایی دیگر
50 گرم یا 3 قاشق غذاخوری کره
75 گرک پنیر گرویره یا پنیر چدار
نمک و فلفل
طرز تهیه:
- 1-Ham را به مدت4-3 دقیقه بدون روغن، تفت می دهیم و کنار می گذاریم.
- 2-روغن را در ماهیتابه می ریزیم و پیاز و سیر را به مدت 4 دقیقه با حرارت زیاد تفت می دهیم. سپس حرارت را کم کرده و می گذاریم 15 دقیقه بماند تا کاراملی شوند.
- 3-آب مرغ را اضافه کرده و می گذاریم مایع بجوشد. سپس حرارت را کمی کرده و می گذاریم دقیقه10 بماند تا سوپ غلیظ شود.
- 4-دو طرف نان ها را به مدت 3-2 دقیقه تفت می دهیم تا طلایی شوند. سپس روی آنها کره می مالیم و پنیر گرویره یا پنیر چدار روی نان ها می پاشیم و سپس به قطعات کوچک می بریم.
- 5-مابقی Ham را به سوپ اضافه کرده و با نمک و فلفل مزه دارش می کنیم.
- 6-هنگام سرو کردن، نان های برشته شده را روی سوپ می ریزیم.
تعداد مشاهده
(3300)
نظرات
(0)