اسفناج و پاته ریکوتاSpinach and Ricotta Patties
مواد لازم برای 4 نفر:
450 گرم اسفناج تازه
250گرم پنیر ریکوتا
1 عدد تخم مرغ زده شده
2 قاشق چای خوری رازیانه خرد شده
50گرم پنیر پارمیزان رنده شده
25 گرم آرد به همراه 1 قاشق چای خوری آویشن
75گرم یا 5 قاشق غذاخوری کره
2 حبه سیر له شده
نمک و فلفل
طرز تهیه:
- 1-اسفناج ها را بپزید و درون آبکش بریزید تا آب آن کشیده شده و خنک
شود.
- 2-پنیر ریکوتا را له کنید و تخم مرغ زده شده و رازیانه، نمک و فلفل
و پنیر پارمیزان را اضافه کنید.
- 3-اسفناج پخته شده را خرد کنید و به مخلوط فوق، بیافزایید.
- 4-به اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط را بردارید و روی کف دستتان
باز کنید. سپس آن را درون آرد بغلطانید. پته ها را نیز
به همین شکل آماده کنید.
- 5-قابلمه بزرگی را پر از آب کرده و بگذارید بجوشد. پته ها را درون
آب جوش انداخته و بگذارید 4-3 دقیقه در آب بماند تا به سطح آب بیاید. سپس
آنها را بیرون بیاورید.
- 6-کره را در ماهیتابه آب کنید. سیر را اضافه کنید و 3-2 دقیقه تفت
بدهید و سپس آن را روی پته ها بریزید.
- 7-روی پته ها فلفل سیاه کوبیده شده بریزید و گرم سرو کنید.
نکته آشپزی: اگر از اسفناج فریز شده استفاده می کنید، ابتدا بگذارید
یخ آن باز شود و سپس آب آن را کاملاً بگیرید.
Ricotta یک نوع پنیر ایتالیایی
است که معمولاً از شیر گوسفند(یا از شیر گاو، بز یا بوفالو آبی ایتالیایی) و از
باقی ماندۀ آب پنیر پس از تولید پنیر، تهیه می شود.
تعداد مشاهده
(5400)
نظرات
(0)