3 تیر 1393

سالاد Capri Capri Salad

مولف: مدیریت سیستم   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

سالاد Capri Capri Salad                    

مواد لازم برای 4 نفر:

 2 عدد گوجه فرنگی

125 گرم پنیر موزارلا

12 عدد زیتون سیاه

8 برگ ریحان

1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

نمک و فلفل

برگ ریحان برای تزئین

 

طرز تهیه:

1-      گوجه فرنگی ها را با یک چاقوی تیز، بصورت حلقه های نازک ببرید.

2-      پنیر موزارلا را یا یک چاقوی تیز، ورقه ورقه کنید.

3-     زیتون ها را حلقه حلقه کنید.

4-     در سینی فر، ابتدا  یک حلقه گوجه فرنگی سپس پنیر موزارلا و زیتون را روی هم چیده و در آخر یک لایه پنیر موزارلا روی آن قرار می دهیم(این کار را 3 بار تکرار کنید؛برای هر نفر)

5-     Stack  ها را داخل گریلی که از قبل گرم شده، به مدت 3-2 دقیقه قرار دهید تا پنیر آب شود.

6-      سرکه، روغن زیتون، نمک و فلفل را روی سالاد بریزید.

7-     در ظرف مورد نظر قرار داده و با برگ های ریحان تزئین کرده و بلافاصله سروکنید.

نکته آشپزی:

سرکه بالزامیک، که در دهه های اخیر محبوبیت فراوانی کسب کرده است،در منطقه ی Emilis-Romagna در ایتالیا تولید می شود. این سرکه، از شراب مقطر شده ای که به رنگ قهوه ای تیره درآمده باشد، بدست می آید که شدیداً طعم دار است.

پنیر موزارلا بوفالو، اگر چه به دلیل نادر بودن بوفالو، گران است ولی نسبت به انواعی که از شیرگاو بدست می آید، طعم و عطر بهتری دارد و بیشتر در سالاد استفاده می شود، اما مزه ی تندی به غذا می دهد.



تعداد مشاهده (3181)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "سالاد Capri Capri Salad "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید