مرغ با سرکه بالزامیک
(برای 4 نفر)
مواد لازم:
4 عدد ران مرغ،بخش بدون استخوان آن
2 حبه سیر له شده
200 میل شراب قرمز
3 ق.غ. سرکه شراب سفید
1 ق.غ. روغن
15 گرم کره
4 عدد موسیر
3 ق.غ سرکه بالزامیک
2 ق.غ آویشن تازه
نمک و فلفل به مقدار لازم
برنج پخته شده برای سرو کردن
طرز تهیه:
- با استفاده از چاقویی تیز، برشهای کوچکی روی مرغ می زنیم. سپس سیر له شده را بر روی آن مالیده و درون ظرف غیر فلزی میگذاریم بماند.
- شراب قرمز و سرکه شراب سفید را روی مرغ ریخته و نمک و فلفل نیز به آن اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت یک شب در یخچال بماند تا طعم بگیرد.
- مرغ را از داخل موادی که در آن خوابانده ایم بیرون می آورده و مخلوط را نگه می داریم.
- کره و روغن را داخل ماهی تابه ریخته و روی حرارت می گذاریم. موسیر هارا به آن اضافه کرده و 2-3 دقیقه تفت می دهیم تا نرم شوند.
- سپس مرغهارا به آن اضافه کرده و می گذاریم به مدت 4-3 دقیقه بپزد. مرغ ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر نیز به رنگ قهوه ای در بیاید. شعله را کم کرده و نصف مخلوطی را که در آن مرغ ها را خوابانده ایم روی آن ریخته و به مدت 15-20 دقیقه اجازه می دهیم بپزد. اگر لازم بود نصف دیگر مخلوط را هم استفاده می کنیم.
- زمانی که مرغ پخته شد، سرکه بالزامیک را همراه با آویشن به آن اضافه می کنیم تا 4 دقیقه بیشتر روی شعله بماند.
- مرغ را به همراه پلو سرو می کنیم.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4928)
نظرات
(0)