فلفل دلمه ای سرخ شده Roasted(Bell) Peppers
مواد لازم برای 4 نفر:
فلفل دلمه ای قرمز، زرد و نارنجی هر کدام 2 عدد
4 عدد گوجه فرنگی نصف شده
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
3 حبه سیر خرد شده
1 عدد پیاز حلقه شده
2 قاشق غذاخوری آویشن تازه
نمک و فلفل
طرز تهیه:
- 1-فلفل ها را نصف کرده و داخل آن را خالی کنید. آنها را در سینی قرار داده و به مدت 10 دقیقه در گریلی که از قبل گرم شده، کباب کنید.
- 2-گوجه فرنگی ها را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه کباب پز کنید تا پوست فلفل ها و گوجه فرنگی ها، کبابی شوند.
- 3-فلفل ها را به مدت 10 دقیقه در داخل کیسه نایلونی قرار داده تا عرق کنند و پوست آنها به راحتی کنده شود. پوست گوجه فرنگی را گرفته و گوشتش را کاملا خرد کنید.
- 4-پوست فلفل ها را پاک کنید و فلفل ها را بصورت نوارهای باریک ببرید.
- 5-روغن را در ماهیتابه گرم کنید و سیر و پیاز را به مدت 4-3 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
- 6-فلفل ها و گوجه فرنگی را به مخلوط درون ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه بپزد. سپس آویشن و نمک و فلفل را اضافه کنید.
- 7-غذا را داخل ظرفی که می خواهید سرو کنید، بریزید و آن را گرم سرو کنید.
نکته:
می توانید فلفل ها را در ظرفی پر از روغن زیتون، کنسرو کرده و در داخل یخچال نگهداری کنید. روش دیگری که می توانید به مدت 1 ماه نگهداری کنید، به ترتیب زیر است:
300 میلی لیتر یا 4/1 لیوان سرکه سفید را با یک عدد برگ بو و 4عدد Junipper Berry را بجوشانید و مایع را روی فلفل ها بریزید و بگذارید کاملاً خنک شود سپس داخل شیشه دهان گشادی بریزید. با این کار، آن را می توان به مدت 1 ماه نگهداری کرد.
تعداد مشاهده
(5731)
نظرات
(0)