پیازترشی شیرین و تندSweet and Sour Baby onions
مواد لازم برای 4 نفر:
350گرم پیاز ترشی
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 عدد برگ بو تازه خلالی شده
پوست 1 عدد لیموترش، بصورت خلال های باریک و نازک
1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
1 قاشق غذاخوری عسل
4 قاشق غذاخوری سرکه شراب
طرز تهیه:
- 1-پیازها را داخل کاسه آب جوش به مدت 10 دقیقه قرار داده تا پوست آنها به راحتی کنده شود. سپس آنها را نصف کنید.
- 2-روغن را در ماهیتابه گرم کنید و پیازها و برگ بو را به مدت6-5 دقیقه سرخ کنید.
- 3-پوست لیمو ها را خلالی ببرید و به همراه شکر و عسل در ماهیتابه بریزید. 3-2 دقیقه مرتب هم بزنید تا پیازها کارمالی شوند.
- 4-سرکه را اضافه کنید و بگذارید 3 دقیقه مخلوط داخل ماهیتابه بپزد تا آب آن بخار شود.
- 5-غذا را داخل ظرف مناسب، گرم سرو کنید.
نکته آشپزی:
اگر می خواهید غذایتان شرین تر شود، مقدار شکر را بیشتر کنید و چنانچه دوست دارید ترش شود، مقدار سرکه را بیشتر کنید.
تعداد مشاهده
(5201)
نظرات
(0)