آرتیشو بخارپزStewed Artichokes
مواد لازم برای 4 نفر:
4 عدد آرتیشو کوچک
4 حبه سیر
2 عدد برگ بو
پوست لیموترش رنده شده و آب لیموترش 1 عدد
روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری پونه ی تازه
لیمو ترش برای سرو کردن
طرز تهیه:
- 1-برگهای سفت بیرونی آرتیشو را با چاقوی تیز بگیرید. 2.5 سانتی متر از ساقه را بگذارید بماند.
- 2-آرتیشو ها را به دو قسمت تقسیم کنید و مغز آن را بیرون بیاورید.
- 3-آرتیشو ها را در قابلمه ای قرار دهید و روغن زیتون را به آن اضافه کنید طوری که نصف آرتیشو ها داخل روغن قرار گیرند.
- 4-سیر، برگ بو و نصفی از خلال های پوست لیمو را به آرتیشو ها اضافه کنید.
- 5-در قابلمه را بگذارید و آرتیشو ها را با حرارت ملایم، به مدت 40 دقیقه بپزید.
- 6-وقتی آرتیشوها نرم شدند، آنها را از قابلمه خارج کنید و بگذارید روغن آن کشیده شود.
- 7-آرتیشوها را به ظرف مورد نظر منتقل کنید و کمی آب لیمو ترش ، پوست لیموترش رنده شده و پونه تازه روی آن بریزید و سرو کنید.
نکته آشپزی: برای جلوگیری از تغییر رنگ آرتیشوها، قبل از پختن آنها را به لیموترش آغشته کنید.
تعداد مشاهده
(5175)
نظرات
(0)