جگر
مرغ Tuscan ، روی
نان تست
Tuscan Chicken Liver on Toast
مواد لازم برای 4 نفر:
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 حبه سیر له شده
225 گرم جگر مرغ تازه یا فریزری
4 برگ مریم گلی، خرد شده یا 1 قاشق چای خوری مریم گلی
خشک
2 قاشق غذاخوری شراب سفید(جایگزین: آب مرغ، سرکه سفید یا
سرکه سیب رقیق شده با آب، آب انگور سفید)
2 قاشق غذاخوری آب لیموترش
نمک و فلفل
4 تکه نان تست Ciabatta یا
هر نوع نان ایتالیایی دیگر
قاچ های لیموترش برای تزئین
طرز تهیه:
1- سیر
را 1 دقیقه در روغن تفت دهید.
2- جگرها
را شسته و خرد کنید، سپس به همراه سرکه سفید و آب لیموترش، 4-3 دقیقه بپزید تا آب آن
کمی تبخیر شود.
3- مریم
گلی و نمک و فلفل را اضافه کنید.
4- نان
های تست را به مدت 2 دقیقه در داخل گریل بگذارید تا دو
طرف آنها برشته شوند.
5- مخلوط
جگر را روی نان های تست بریزید و با قاچ های لیموترش، تزئین کنید.
نکته آشپزی: جگرها را بیشتر از 4-3 دقیقه نگذارید بپزد
چرا که خشک می شود و مزه خود را از دست می دهد.
تعداد مشاهده
(5661)
نظرات
(0)