تارت پیاز و پنیر موزارلا Onion
and Mozzarella Tarts
مواد لازم برای 4 نفر:
250 گرم خمیر پف کرده
2 عددپیاز قرمز متوسط، خلال شده
1 عدد فلفل دلمه ای قرمز، نصف شده
8 عدد گوجه فرنگی گیلاسی(مینیاتوری)، نصف شده
100 گرم پنیر موزارلا، قطعه قطعه شده
8 برگ آویشن
طرز تهیه:
1- خمیر
پف را به صورت مربع هایی به اندازه 7۰5×4، برش
بزنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
2- برش
ها را داخل سینی فر قرار داده، کمی آب به لبه خمیرها بمالید و از ضایعات خمیر استفاده
کنید و دورتادور مربع ها را دیوار بکشید.
3- پیازهای
خلالی و فلفل دلمه ای ها را به مدت 15 دقیقه داخل گریل قرار دهید تا برشته شوند.
4- خمیرهای
مربعی شکل را با فویل بپوشانید و سینی را در داخل فری که از قبل و با درجه حرارت
200 سانتی گراد یا 400 فارنهایت گرم کرده اید، به مدت 10 دقیقه قرار دهید. سپس فویل
ها را بردارید و بگذارید 5 دقیقه دیگر داخل فر بمانند.
5- پیاز،
فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی ها را روی نان ها بریزید و روی آنها برگ آویشن بگذارید.
6- سینی
را مجدداً داخل فر قرار داده و بگذارید 5 دقیقه بماند تا نان ها طلایی شوند و سپس سرو
کنید.
تعداد مشاهده
(5608)
نظرات
(0)