نان سبزی فوکاسیا (ایتالیایی) Italian Herb Focaccia
مواد لازم برای تهیه یک قرص نان:
400 گرم آرد سفید قوی
2 ق چای خوری مایه خمیر خشک
1 و نیم ق چ نمک
½ ق چ شکر
300 میلی لیتر آب 52 درجه سانتی گراد
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون اعلاء
4 ق غ جعفری، آویشن، رزماری تازه
مقداری آرد ذرت
طرز تهیه:
- آرد، مایه خمیر، نمک و شکر را با هم مخلوط کرده و وسط ان را گود کرده و آب را کم کم اضافه کرده و 2 ق غذاخوری از روغن زا هم اضافه می کنیم. اگر نیاز بود مابقی آب را نیز اضافه کنید. همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
- خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و 4-3 دقیقه ورز دهید.
- مجدداً خمیر را داخل کاسه قرار دهید، سبزیجات را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر ورز دهید سپس داخل کاسه کمی روغن زیتون بریزید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید روی آن را بپوشانید و بگذارید تا حجم آن دوبرابر شود.
- خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده (آرد کم) کمی ورز دهید و بگذارید 10 دقیقه استراحت کند.
- خمیر را با وردنه و به قطر 25 سانتی متر و ضخامت 1 سانت به شکل قرص نان باز کنید روی سینی فر آرد ذرت بپاشید و خمیر نان را روی آرد قرار دهید، روی آن را بپوشانید و بگذارید 15 دقیقه بماند.
- انگشت اشاره را چرب کرده سوراخ هایی بر روی نان ایجاد کنید و باقیمانده روغن زیتون را روی سطح نان بمالید و در داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 230 سانتی گراد به مدت 15 دقیقه، قرار دهید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4174)
نظرات
(0)