نان فوکاسیا زیتون و رزماری Olive and rosemary focaccia
مواد لازم:
600 گرم آرد قوی
3 ق چ مایه خمیر خشک
2 ق چ نمک
330 میلی لیتر آب ولرم
2 ق غ روغن زیتون
150 گرم مخلوطی از زیتون سیز و سیاه
2 ق غ رزماری تازه خرد شده
طرز تهیه:
- آرد، مایه خمیر، نمک، را داخل کاسه ای ریخته و مرکز آن را گود کنید. آب و روغن را با هم مخلوط کرده و وسط مخلوط آرد بریزید و با دست خمیر را درست کنید.
- خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و به مدت 8-5 دقیقه ورز دهید تا وقتیکه جای انگشتتان بر روی خمیر باقی نماند و خمیر به حالت اول خود بازگردد.
- خمیر را داخل کاسه چرب شده ای قرار داده روی آن را بپوشانید و در جای گرم قرار داده تا حجم آن دوبرابر شود.
- سینی فر را کاغذ روغنی بیاندازید.
- با مشت خود ضرباتی به خمیر وارد کرده سپس ان را روی سطح آرد پاشی شده قرار داده و هواگیری کنید و خمیر را با وردنه بصورت مستطیلی به طول و عرض 20*30 و ضخامت یک و نیم سانتی متر، بازکنید. زیتون ها و رزماری ها را کمی داخل خمیر فرو کرده و سپس روی خمیر روغن زیتون بمالید روی خمیر را بپوشانید و مجدداً به مدت 30 دقیقه در جای گرم قرار دهید.
- سینی فر را در داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 220 سانتی گراد به مدت 25 دقیقه قرار دهید.
نکته: بهتر است این نان در همان روز پخت مصرف شود.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4015)
نظرات
(0)