
مواد لازم:
1 و نیم ق چ زردچوبه
1 و نیم ق چ پودر گشنیز
1 و نیم ق چ زیره فلفل سیاه
1 تا یک و نیم ق چ فلفل کایانه
2 ق چ نمک
نصف ق چ فلفل سیاه
6 عدد فیله مرغ یا 3 عدد سینه مرغ که هر کدام برش های طولی زده شده باشد
2 ق غ روغن زیتون
1 عدد پیاز کوچک خرد شده
2 ق چ زنجبیل تازه رنده شده
2 عدد فلفل یالاپنو(همدانی) بدون تخم و خرد شده
2 حبه سیر له شده3 عدد گوجه فرنگی ، بدون تخم و خرد شده
400 گرم شیر نارگیل
4 فنجان بچه اسفناج تازه
طرز تهیه:
- 2 ق غ از روغن را داخل ماهیتابه گرم کنید.
- زردچوبه، گشنیز، زیره، کایانه، نمک و فلفل را داخل کاسه ای با هم مخلوط کرده و سپس مرغ ها را به مواد داخل کاسه آغشته کنید و سپس هر طرفش را به مدت 8-6 دقیقه داخل روغن تفت دهید
- مرغ ها را از ماهیتابه خارج کرده و گرم نگه دارید.
- مابقی 1 ق غ روغن را داخل همان ماهیتابه بریزید و پیاز، زنجبیل، یالاپنو و سیر را به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا پیازها نرم شوند.
- گوجه فرنگی ها را اضافه کرده و بگذارید روی حرارت بماند تا نرم شوند سپس شیر نارگیل را اضافه کرده و بگذارید بجوشد.
- مرغ ها را داخل ماهیتابه بریزید و بگذارید مرغ ها بپزند و سس جا بیافتد.
- اسفناج ها را اضافه کرده و اجازه دهید تا اسفناج ها فقط کمی نرم شوند.
می توانید با برنج سرو کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(3629)
نظرات
(0)