کاری مرغ و قارچChicken & Mushroom Curry
مواد لازم برای 4 نفر:
6-4 عدد سینه مرغ
3 قاشق غذاخوری روغن
2 عدد پیاز اسلایس شده
2 حبه سیر له شده
مقداری زنجبیل تازه، ریز خرد شده
2 عدد فلفل سبز بدون تخم، خرد شده
یک و نیم قاشق غذاخوری curry paste
1 قاشق چایخوری پودر گشنیز
175-250 گرم قارچ، بصورت ورقههای نازک
850 میلی لیتر آب مرغ
3 عدد گوجه فرنگی خرد شده
نصف تا یک قاشق چایخوری نمک
60 گرم نارگیل، خرد شده
2 قاشق غذاخوری پودر بادام
برای تزئین:
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 عدد فلفل دلمهای سبز یا قرمز، بصورت نوارهای باریک
6 عدد پیازچه، خرد شده
1 قاشق چایخوری پودر زیره
طرز تهیه:
- سینه مرغ را بصورت نوارهای باریک برش بزنید. روغن را در ماهیتابه گرم کنید و مرغها را داخل روغن تفت دهید تا کمی نرم شوند. سپس مرغ را به ظرف دیگری منتقل کنید.
- پیاز، سیر، زنجبیل و پودر گشنیز را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید. سپس قارچ، آب مرغ و گوجه فرنگیها را اضافه کرده و نمک بزنید.
- مجدداً مرغ را داخل ماهیتابه ریخته، در ماهیتابه را گذاشته، حرارت را کم کنید و بگذارید یک تا یک و نیم ساعت روی شعله بماند تا مرغها نرم شوند و بپزند.
- نارگیل و پودر بادام را اضافه کرده، در ماهیتابه را گذاشته و بگذارید 3 دقیقه روی حرارت بماند.
- در این فاصله، روغنی که برای تزئین داشتیم را داخل ماهیتابه ریخته، گرم کنید و سپس فلفل دلمهای و پیازچه ها را تفت دهید تا کمی نرم شوند. پودر زیره را اضافه کرده و 30 ثانیهی دیگر تفت دهید و سپس روی کاری بریزید و سرو کنید.
تعداد مشاهده
(2247)
نظرات
(0)