Chicken Drumsticks Deep-Fried with Herbs and Spices
مواد لازم برای 4 نفر:
8 عدد ران مرغ
یک و نیم قاشق چای خوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده
یک و نیم قاق چایخوری سیر تازه له شده
1 قاشق چایخوری نمک
2 عدد پیاز متوسط خرد شده
نیمی از یک دسته بزرگ گشنیز تازه
6-4 عدد فلفل سبز
600 میلی لیتر روغن
4 عدد گوجه فرنگی سفت، قاچ شده
2 عدد فلفل سبز دلمهای بزرگ، ریز خرد شده
طرز تهیه:
- هر کدام از ران مرغها را 2 یا 3 چاک بزنید و روی آنها از مخلوط زنجبیل، سیر و نمک بمالید و کنار بگذارید.
- نیمی از پیازها، گشنیز و فلفل سبز را داخل هاون ریخته و خوب بکوبید تا حالت خمیر پیدا کند. سپس آنها را روی مرغها بمالید.
- روغن را داخل ماهیتابه بزرگی گرم کرده و پیازهای باقیمانده را داخل آن سرخ کنید. سپس از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.
- حرارت را کم کرده و مرغها را دو تا دو تا داخل ماهیتابه به مدت 7-5 دقیقه تفت دهید تا بپزند.
- مرغهای آماده شده را گرم نگه دارید.
- قاچهای گوجه فرنگی و فلفل دلمهای را داخل ماهیتابه تفت دهید تا کمی نرم شوند.
- گوجه فرنگی و فلفل دلمهای تفت داده شده را داخل ظرف مورد نظر ریخته و رانهای مرغ را وسط آنها قرار داده و با پیاز داغی که قبلاً آماده کرده اید، تزئین کرده و سرو کنید.
تعداد مشاهده
(4518)
نظرات
(0)