سیب زمین با گوشت و ماست
Potatoes Cooked with Meat and yogurt
مواد لازم برای 6 نفر:
300 میلی لیتر روغن
3 عدد پیاز متوسط اسلایس شده
یک کیلوگرم گوشت بره با استخوان یا بی استخوان
2 قاشق چایخوری گراماسالا
یک و نیم قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده
یک و نیم قاشق چایخوری سیر له شده
1 قاشق چایخوری پودر چیلی
3 عدد دانه فلفل سیاه
3 عدد هل سبز
1 قاشق چایخوری زیره
2 عدد چوب دارچین
1 قاشق چایخوری پاپریکا
یک و نیم قاشق چایخوری نمک
150 میلی لیتر ماست
600 میلی لیتر آب
3 عدد سیب زمینی متوسط
2 عدد فلفل سبز خرد شده برای تزئین
گشنیز تازه خرد شده برای تزئین
طرز تهیه:
- روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیازها را سرخ کنید تا طلای شوند. سپس پیازهای سرخ شده را از ماهیتابه خارج و کنار بگذارید.
- گوشت را داخل ماهیتابه بریزید و 1 قاشق چایخوری گراماسالا به آن افزوده و به مدت 7-5 دقیقه با حرارت کم، سرخ کنید.
- پیاز را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
- زنجبیل، سیر، پودر چیلی، دانه های فلفل سیاه، هل، زیره، چوب دارچین، پاپریکا و نمک را داخل کاسهای با هم مخلوط کرده، سپس ماست را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
- مجدداً ماهیتابه را گرم کنید و مخلوط فوق را به مدت 10-8 دقیقه تفت دهید، سپس آب را اضافه کرده، شعله را کم کرده، در قابلمه را گذاشته و بگذارید 40 دقیقه روی حرارت بماند. گاهی مخلوط را هم بزنید.
- سیب زمینی های پوست کنده را 6 قسمت کنید و به مخلوط فوق اضافه کرده و اجازه دهید 15 دقیقهی دیگر روی حرارت بماند. گاهی هم بزنید.
- خورشت را با فلفل سبز خرد شده و گشنیز تزئین کرده و بلافاصله سرو کنید.
تعداد مشاهده
(2177)
نظرات
(0)