گوشت بره با پیاز و پودر انبه خشک شده
Lamb with Onions and Dried Mango Powder
مواد لازم برای 4 نفر:
4 عدد پیاز متوسط
300 میلی لیتر روغن
1 قاشق چایخوری ریشه زنجبیل، ریز خرد شده
1 قاشق چایخوری سیر تازه، له شده
1 قاشق چایخوری پودر چیلی
کمی زردچوبه
1 قاشق چایخوری نمک
3 عدد فلفل سبز، اسلایس شده
450 گرم گوشت ران بره، بصورت مکعبی برش خرده
600 میلی لیتر آب
1 و نیم قاشق چایخوری پودر انبه خشک
گشنیز تازه
طرز تهیه:
- پیازها را خوب خرد کنید.
- 150 میلی لیتر از روغن را در ماهیتابه داغ کرده و پیاز را داخل آن سرخ کنید تا طلایی شود. حرارت را کم کرده و زنجبیل، سیر، پودر چیلی، زردچوبه و نمک را اضافه کنید. 5 دقیقه تفت می دهیم و سپس 2 عدد فلفل سبز را اضافه می کنیم.
- گوشت را درون ماهیتابه ریخته و 7 دقیقهی دیگر مواد را تفت می دهیم.
- آب را اضافه کرده و درماهیتابه را گذاشته و می گذاریم 45-35 دقیقه روی حرارت بماند. گهگاه هم می زنیم.
- در این فاصله، بقیه ی پیاز را اسلایس کرده و بامابقی روغن، سرخ می کنیم تا طلایی شود. آن را کنار می گذاریم.
- وقتی گوشت نرم شد، پودر مانگو خشک را به همراه بقیه فلفل سبز و گشنیز تازه اضافه کرده و 5-3 دقیقه سرخ می کنیم.
- کاری را در داخل ظرف مورد نظر می ریزیم، پیازهای طلایی شده را روی ان ریخته و به همراه برنج، گرم سرو می کنیم.
تعداد مشاهده
(2293)
نظرات
(0)