Cubed Lamb Kebabs (Kabobs)
مواد لازم برای 6 الی 8 نفر:
1 کیلوگرم گوشت قطعه شده پشت بره
1 قاشق چایخوری ترد کننده گوشت
یک و نیم قاشق چایخوری زنجبیل تازه ریز خرد شده
یک و نیم قاشق چایخوری سیر له شده
1 قاشق چایخوری پودر چیلی
نصف قاشق چایخوری زردچوبه
نصف قاشق چایخوری نمک
2 قاشق غذاخوری آب
8 عدد گوجهفرنگی نصف شده
8 عدد پیاز ترشی کوچک
10 عدد قارچ
1 عدد فلفل دلمه سبز، برشهای بزرگ
1 عدد فلفل دلمه قرمز، برشهای بزرگ
2 قاشق غذاخوری روغن
2 عدد لیمو، قاچ شده برای تزئین
طرز تهیه:
- گوشت را شسته و ترد کننده گوشت را اضافه کرده و با دست مخلوط را هم بزنید و به مدت 3 ساعت در دمای محیط بگذارید بماند.
- زنجبیل، سیر، پودر چیلی، زردچوبه و نمک را داخل کاسهای مخلوط کنید.آب را اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا خمیری شکل شود. سپس گوشت را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا گوشت به مواد آغشته شود.
- گوشت را به سیخ بکشید و لابلای آن را گوجهفرنگی، قارچ، پیاز و فلفل دلمهای قرار دهید و روی آنها روغن بمالید.
- گوشت را به مدت 30-25 دقیقه گریل کنید تا بپزد. سپس به همراه برنج و Raita (رجوع شود به دستور تهیهRaita )، سرو کنید.
نکته آشپزی: اگر از سیخ چوبی استفاده می کنید، قبل از سیخ کشیدن آنها را به مدت 20 دقیقه داخل آب قرار دهید تا از سوختن چوبها جلوگیری شود.
تعداد مشاهده
(2292)
نظرات
(0)