Lamb Curry in a Thick Sauce
مواد لازم برای 6 نفر:
1 کیلوگرم گوشت بره با استخوان یا بی استخوان
7 قاشق غذاخوری ماست
75 گرم بادام
2 قاشق چایخوری گراماسالا
2 قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده
2 قاشق چایخوری سیر له شده
یک و نیم قاشق چایخوری پودر چیلی
یک و نیم قاشق چایخوری نمک
300 میلی لیتر روغن/ یک چهارم لیوان
3 عدد پیاز، ریز خرد شده
4 عدد هل سبز
2 عدد برگ بو
3 عدد فلفل سبز خرد شده
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
400 گرم کنسرو گوجه فرنگی
300 میلی لیتر آب
گشنیز تازه خرد شده
طرز تهیه:
- گوشت را به قطعات مناسب خرد کنید.
- ماست، بادام، گراماسالا، زنجبیل، سیر، پودر چیلی و نمک را داخل کاسهای خوب با هم مخلوط کنید.
- روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیازها را به همراه هل، برگ بو سرخ کنید، مرتب هم بزنید تا طلایی شوند.
- مخلوط گوشت را به محتویات فوق اضافه کرده و به مدت 5-3 دقیقه سرخ کنید.
- فلفل سبز خرد شده، آب لیمو و گوجه فرنگی کنسروی را اضافه کنید و 5 دقیقهی دیگر، سرخ کنید.
- آب را بریزید، درقابلمه یا ماهیتابه را گذاشته، حرارت را کم کنید و بگذارید 35-40 دقیقه بماند.
- مابقی فلفل سبز و گشنیز را اضافه کرده، هم بزنید تا سس غلیظ شود.
- غذا را گرم سرو کنید.
تعداد مشاهده
(2143)
نظرات
(0)