Spicy Lamb Chops
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر:
یک کیلو گوشت دنده بره
2 قاشق چایخوری زنجبیل تازه خرد شده
2 قاشق چایخوری سیر تازه له شده
1 قاشق چایخوری فلفل
1 قاشق چایحوری گراماسالا
1 قاشق چای خوری زیره سیاه
یک و نیم قاشق چایخوری نمک
850 میلی لیتر آب
2 عدد تخممرغ متوسط
300 میلی لیتر روغن
چیپس خلالی برای تزئین
برشهای لیمو برای تزئین
گشنیز برای تزئین
طرز تهیه:
- چربیهای اضافی گوشت را بگیرید.
- زنجبیل، سیر، فلفل، گراماسالا، زیره و نمک را داخل کاسهای مخلوط کرده و گوشت دنده را کاملاً به این مواد آغشته کنید.
- آب را بجوشانید و گوشت را به همراه چاشنی ها، به آب اضافه کرده و بگذارید 45 دقیقه روی حرارت بماند. گاهی هم بزنید. وقتی آب کاملاً تبخیر شد، آن را از روی حرارت بردشته و کنار بگذارید.
- تخممرغ ها را هم بزنید.
- روغن را در ماهیتابه گرم کنید.
- تکه های گوشت را داخل تخممرغ زده شده بیندازید و سپس به مدت 3 دقیقه هر دو طرف گوشت را در داخل روغن سرخ کنید.
- گوشت را با چیپس خلالی، برشهای گوجه فرنگی و لیمو و گشنیز تزئین کرده و گرم سرو کنید.
نکته آشپزی: گراماسالا مخلوطی است از: هل، دارچین، میخک، زیره، جوز هندی و دانه فلفل سیاه، اما اکثر آشپزها، مخلوط خاص خودشان را دارند. شما می توانید این ادویه را بصورت آماده، تهیه کنید..
تعداد مشاهده
(2035)
نظرات
(0)