میگو با اسفناج
Prawns (Shrimp) with Spinach
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر:
225 گرم میگو
350 گرم پوره اسفناج
2 عددگوجه فرنگی
150 میلی لیتر روغن
نصف قاشق چایخوری دانه خردل
نصف قاشق چایخوری دانه پیاز
1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده
1 قاشق چایخوری سیر تازه له شده
1 قاشق چایخوری پودر چیلی
1 قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه:
- گوجه فرنگیها را اسلایس کرده و کنار بگذارید.
- روغن را داخل ماهیتابه گرم کنید و دانه خردل و پیاز را داخل ان بریزید.
- حرارت را کم کرده، گوجه فرنگی ها، اسفناج، زنجبیل، سیر، پودر چیلی و نمک را اضافه کرده و 7-5 دقیقه تفت دهید.
- میگوها را اضافه کرده، در ماهیتابه را گذاشته و بگذارید 10-7 دقیقه روی حرارت کم، بماند.
- غذا را گرم سرو کنید.
تعداد مشاهده
(2121)
نظرات
(0)