گوشت بره با ادویه تند و سسHot Spicy Lamb in Sauce
مواد لازم برای 6 الی 8 نفر:
175 ملی لیتر روغن
یک کیلوگرم گوشت ساق بره بصورت برش های بزرگ
1 قاشق غذاخوری پودر گراماسالا
5 عدد پیاز متوسط خرد شده
150 میلی لیتر ماست
2 قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
2 قاشق چای خوری ریشه زنجبیل، ریز خرد شده
2 قاشق چای خوری سیر له شده
یک و نیم قاشق چای خوری نمک
2 قاشق چای خوری پودر چیلی
1 قاشق غذاخوری پودر گشنیز
2 قاشق چای خوری پودر جوزهندی
900 میلی لیتر آب
1 قاشق غذاخوری پودر تخم رازیانه
1 قاشق غذاخوری پاپریکا
1 قاشق غذاخوری آرد نخود
3 عدد برگ بو
1 قاشق غذاخوری آرد ساده
نان برای سرو
طرز تهیه:
- روغن را در ماهیتابه گرم کرده و گوشت و نصف گراماسالا را داخل ماهیتابه می ریزیم و به مدت 10-7 دقیقه تفت میدهیم. پس از آن گوشت را از ماهیتابه خارج کرده و کنار می گذاریم.
- پیاز را داخل ماهیتابه سرخ می کنیم تا طلایی شود. سپس گوشت را مجدداً داخل ماهیتابه می ریزیم و حرارت را کم کرده و مرتب هم می زنیم.
- در کاسه ای دیگر، ماست، پوره گوجهفرنگی، زنجبیل، سیر، نمک، پودر چیلی، پودر گشنیز، جوزهندی و مابقی گراماسالا را با هم مخلوط می کنیم. این مواد را به گوشت اضافه کرده و به مدت 7-5 دقیقه سرخ می کنیم تا مواد به خورد گوشت بروند.
- نصف آب را اضافه کرده سپس رازیانه، پاپریکا و آرد نخود را می ریزیم. مابقی آب را به همراه برگ بو اضافه می کنیم. حرارت را کم کرده و می گذاریم 1 ساعت بپزد.
- آرد را با 2 قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کرده و روی کاری میریزیم. چیلی و گشنیز روی آن ریخته و می گذاریم آنقدر بپزد تا گوشت نرم شده و سس غلیظ شود.
به همراه نان پاراتاس(رجوع شود به دستور پخت پاراتاس)، سرو می کنیم.
تعداد مشاهده
(2150)
نظرات
(0)