14 آذر 1393

میگو تندوری (Tandoori-Style Prawns (Shrimp

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

 

Tandoori-Style Prawns (Shrimp)

مواد لازم برای 4 نفر:

12-10 عدد میگو بزرگ

100 گرم کره

1 قاشق چای­خوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده

1 قاشق چای­خوری سیر تازه له شده

1 قاشق چای­خوری پودر چیلی

نصف قاشق چای­خوری نمک

1 قاشق چای­خوری پودر گشنیز

1 قاشق چای­خوری پودر زیره

گشنیز تازه، ریز خرد شده

چند قطره رنگ قرمز خوراکی

برای تزئین:

8 عدد برگ کاهو

 

 

 

  1. میگوهای تمیز و شسته شده را داخل ظرف نسوزی بریزید.
  2. کره در داخل ماهیتابه بزرگی آب کنید.
  3. زنجبیل، سیر، پودر چیلی، نمک، پودر گشنیز، پودر زیره، گشنیز تازه و رنگ خوراکی قرمز را به کره اضافه کرده و تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
  4. روی میگوها را از مخلوط فوق بمالید و آنها را به مدت 12-10 دقیقه داخل گریل قرار دهید. در این فاصله آنها را برگردانید.
  5. میگو­ها را روی برگ­های کاهو قرار داده و با قاچ­ها لیمو و فلفل سبز خرد شده تزئین کرده و سرو کنید.

تعداد مشاهده (4723)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب " میگو تندوری (Tandoori-Style Prawns (Shrimp"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید