Fried Fish in Gram Flour
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر:
100 گرم آرد نخود
1 قاشق چای خوری زنجبیل تازه ریز خرد شده
1 قاشق چای خوری سیر تازه له شه
2 قاشق چای خوری پودر چیلی
1 قاشق چای خوری نمک
نصف قاشق چای خوری زردچوبه
2 عدد فلفل سبز خرد شده
گشنیز تازه
300 میلی لیتر آب
1 کیلوگرم ماهی cod
300 میلی لیتر روغن
برنج پخته شده برای سرو
برای تزئین:
2 عدد لیمو
6 عدد فلفل سبز
طرز تهیه:
- آرد نخود را داخل کاسه ای ریخته، زنجبیل، سیر، پودرچیلی، نمک و زردچوبه را به ان اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
- فلفل سبز و گشنیز را به محتویات داخل کاسه اضافه کرده و مخلوط کنید.
- آب را بتدریج به محتویات داخل کاسه اضافه کرده تا خمیری با چسبندگی کم حاصل شود. آن را کنار بگذارید.
- ماهی را به 8 قسمت تقسیم کنید.
- تکه های ماهی را داخل خمیر انداخته و اضافات آن را بتکانید.
- روغن را داخل ماهیتابه داغ کرده و ماهی ها را داخل ان سرخ کنید.
- ماهی را با لیمو و فلفل سبز تزئین کرده و به همراه برنج پخته شده، سرو کنید.
تعداد مشاهده
(5884)
نظرات
(0)