Sliced Beef with Yogurt and Spices
مواد لازم برای 4 نفر:
450 گرم گوشت گوساله، بصورت نوارهای باریک دو و نیم سانتی
5 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق چایخوری ریشه زنجبیل، ریز خرد شده
1 قاشق چایخوری سیر تازه له شده
1 قاشق چایخوری پودر چیلی
مقداری زردچوبه
2 قاشق چایخوری گراماسالا
1 قاشق چایخوری نمک
2 عدد هل
1 قاشق چایخوری دانه زیره سیاه
50 گرم پودر بادام
1 قاشق غذاخوری نارگیل خشک، خرد شده
1 قاشق غذاخوری دانه خشخاش
1 قاشق غذاخوری کنجد
300 میلی لیتر روغن
2 عدد پیاز متوسط، ریز خرد شده
300 میلی لیتر آب
2 عدد فلفل قرمز، ریز خرد شده
مقداری گشنیز تازه خرد شده برای تزئین
فلفل قرمز بصورت نوارهای باریک، برای تزئین
طرز تهیه:
- گوشت را داخل کاسه ای ریخته و ماست، زنجبیل، سیر، پودر چیلی، زردچوبه، گراماسالا، نمک، هل و زیره سیاه را به آن اضافه کرده و کنار بگذارید.
- پودر بادام، نارگیل، خشخاش و کنجد را داخل ماهیتابه بریزید و بدون روغن تفت دهید، آنقدر که طلایی شوند.
- گوشت و محتویات آن را داخل مخلوط کن ریخته تا خوب مخلوط شوند. سپس مجدداً داخل ماهیتابه بریزید. 1 قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کرده و مواد مرحله 2 را به آن بیفزاید و مخلوط کنید.
- مقداری روغن داخل ماهیتابه بزرگی ریخته و پیاز را سرخ کنید تا طلایی شود. پیاز را از داخل ماهیتابه خارج کنید . گوشت را با باقیمانده روغن داخل ماهیتابه، به مدت 5 دقیقه تفت دهید. مجدداً پیاز را داخل گوشت بریزید و 7-5 دقیقه دیگر تفت دهید. سپس آب را اضافه کرده، در ماهیتابه را گذاشته، حرارت را کم کرده و بگذارید 30-25 دقیقه روی شعله بماند. هر از گاهی هم بزنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(2698)
نظرات
(0)