میگو با گوجه فرنگی
Prawns (Shrimp) with Tomatoes
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر:
3 عدد پیاز متوسط
1 عدد فلفل دلمهای سبز
1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه ریز خرد شده
1 قاشق چایخوری سیر تازه له شده
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری پودر چیلی
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
350 گرم میگو
3 قاشق غذاخوری روغن
400 گرم گوجه فرنگی کنسروی
گشنیز تازه
طرز تهیه:
- پیازها و فلفل دلمهای را اسلایس کنید.
- زنجبیل، سیر، نمک و پودر چیلی را داخل کاسه کوچکی ریخته، مخلوط کنید. سپس آب لیمو را اضافه کرده، هم بزنید تا شکل خمیر به خود بگیرد.
- روغن را داخل ماهیتابه بزرگی حرارت داده و پیازها را داخل ان سرخ کنید تا طلایی شوند.
- مخلوط خمیر مانند که در مرحله 2 آماده کردهاید، با پیازداغ مخلوط کرده، حرارت را کم کرده و تمام مواد را 3 دقیقه تفت دهید.
- گوجه فرنگی، آب گوجه فرنگی، فلفل دلمهای را اضافه کرده و بگذارید 7-5 دقیقه روی حرارت بماند.
- میگوها را اضافه کرده و بگذارید 10 دقیقه بپزد.
- با گشنیز تازه تزئین کرده و به همراه برنج پخته شده و سالاد، سرو کنید.
تعداد مشاهده
(2127)
نظرات
(0)