مرغ کره ای
Buttered Chicken
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر:
100 گرم کره
1 قاشق غذاخوری روغن
2 عدد پیاز متوسط، ریز خرد شده
1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده
2 قاشق چایخوری گراماسالا
2 قاشق چایخوری پودر گشنیز
1 قاشق چایخوری پودر چیلی
1 قاشق چایخوری دانه زیره سیاه
1 قاشق چایخوری سیر تازه له شده
1 قاشق چایخوری نمک
3 عدد هل سبز
3 عدد دانه فلفل سیاه
150 میلی لیتر ماست
2 قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی(رب)
8 تکه مرغ بدون پوست
150 میلی لیتر آب
2 عدد برگ بو
150 میلی لیتر خامه
برای تزئین:
گشنیز تازه
فلفل سبز، خرد شده
طرز تهیه:
- روغن را داخل ماهیتابه گرم کرده و پیازها را داخل آن سرخ کنید. سپس حرارت را کم کنید.
- زنجبیل را رنده کرده و داخل کاسهای بریزید، گراماسالا، پودر گشنیز، پودر چیلی، دانه زیره سیاه، سیر، نمک، هل و دانه فلفل سیاه را اضافه کرده و مخلوط کنید. ماست و پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده و تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
- تکههای مرغ را به محتویات فوق اضافه کرده و مخلوط کنید.
- مخلوط مرغ را داخل ماهیتابهای که پیاز سرخ کرده است، بریزید و بصورت دورانی هم بزنید(7-5 دقیقه)
- آب و برگ بو را اضافه کرده و بگذارید نیم ساعت روی حرارت بماند. هر از گاهی هم بزنید.
- خامه را بریزید و بگذارید 15-10 دقیقه روی شعله بماند.
- با گشنیز تازه و فلفل سبز خرد شده تزئین کرده و گرم سرو کنید.
تعداد مشاهده
(2125)
نظرات
(0)