گوشت بره و عدسlamb and Lentils
مواد لازم برای 6 نفر:
100 گرم نخود ریز
100 گرم ماش قرمز
100 گرم ماش سبز
100 گرم عدس سیاه
75 گرم جو کوبیده
یک و نیم کیلوگرم گوشت بره با استخوان
200 میلی لیتر ماست
2 قاشق چایخوری زنجبیل تازه ریز خرد شده
2 قاشق چایخوری سیر تازه له شده
1 قاشق غذاخوری گراماسالا
2 قاشق چایخوری پودر چیلی
نصف قاشق چایخوری زردچوبه
3 عدد هل سبز
2 عدد چوب دارچین
1 قاشق چایخوری دانه زیره سیاه
2 قاشق چایخوری نمک
450 میلی لیتر روغن
5 عدد پیاز متوسط خلال شده
700 میلی لیتر آب
2 عدد فلفل سبز خرد شده
گشنیز تازه
برای تزئین:
6 عدد فلفل سبز خرد شده
مقداری گشنیز خرد شده
مقداری زنجبیل تازه، بصورت نوارهای باریک
3 عدد لیمو برش زده
طرز تهیه:
- حبوبات را از شب قبل خیس کنید سپس بجوشانید و آبکش کرده کنار بگذارید.
- گوشت را با ادویه ها، ماست و نمک مزه دار کنید.
- 300 میلی لیتر روغن را در ماهیتابه گرم کرده و 4 عدد از پیازها را سرخ کنید تا طلایی شوند. گوشت را اضافه کنید و 10-7 دقیقه تفت دهید. آب را بریزید، در ماهیتابه را بگذارید، حرارت را کم کنید و بگذارید 1 ساعت روی شعله بماند.
- حبوبات را به گوشت اضافه کنید. اگر دیدید غلیظ است، کمی آب اضافه کنید و بگذارید 12-10 دقیقه دیگر بپزید.
- فلفلها و گشنیز را اضافه کنید.
- مابقی پیازها را سرخ کنید و روی مخلوط گوشت بریزید و سرو کنید.
تعداد مشاهده
(2129)
نظرات
(0)