مرغ و پیاز
Chicken and Onions
مواد لازم برای 4 نفر:
300 میلی لیتر روغن
4 عدد پیاز متوسط، ریز خرد شده
یک و نیم قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده
یک و نیم قاشق چایخوری گراماسالا
یک و نیم قاشق چایخوری سیر له شده
1 قاشق چایخوری پودر چیلی
1 قاشق چایخوری پودر گشنیز
3 عدد هل
3 عدد دانه فلفل سیاه
3 قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی(رب)
8 عدد مغز ران بی استخوان
300 میلی لیتر آب
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
1 عدد فلفل سبز
گشنیز تازه برای تزئین
فلفل سبز بصورت نوارهای باریک برای تزئین
طرز تهیه:
- روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیازها را سرخ کنید تا طلایی شوند.
- حرارت را کم کرده، زنجبیل، گراماسالا، سیر، پودر چیلی، پودر گشنیز، هل و دانه فلفل را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
- پوره گوجه فرنگی را به مخلوط بالا اضافه کرده و به مدت 7-5 دقیقه تمام مواد را با هم تفت دهید.
- مرغ را به محتویات داخل ماهیتابه اضافه کرده و تمام مواد را با هم خوب مخلوط کنید.
- آب را اضافه کرده، در ماهیتابه را گذاشته و بگذارید .25-20 دقیقه روی حرارت بماند.
- آب لیمو، فلفل سبز و گشنیز را اضافه کنید و هم بزنید.
- غذا را گرم سرو کنید.
نکته آشپزی: غذای گوشتی به همراه پیاز فراوان، Do Pyaza نامیده می شود. این غذا را می توان قبلاً آماده کرد و به هنگام سرو، آن را گرم کرد. در اینصورت عطر و طعم آن بیشتر احساس می شود.
تعداد مشاهده
(2201)
نظرات
(0)