23 آبان 1395

نان سیر هندی Garlic Naan Bread

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

 Garlic Naan Bread

نان سیر هندی

مواد لازم:

2 و نیم فنجان آب ولرم

2 قاشق چای خوری خمیر مایه خشک

5 و نیم فنجان آرد همه منظوره+ مقداری برای سطح کار

1 قاشق چای خوری نمک دریایی

10 حبه سیر

3/4 فنجان پیازچه خرد شده بصورت حلقه حلقه

روغن زیتون برای مالیدن روی نان ها

1/4 فنجان آرد ذرت

 

طرز تهیه:

1.     مایه خمیر را داخل آب ولرم می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا کاملاً حل شود.

2.     3 فنجان آرد را به مایه خمیر اضافه می کنیم و با قاشق چوبی یا با دست خوب ملوط می کنیم تا صاف و یکدست شود.

3.     نمک و مابقی آرد را اضافه کرده و مجدداً خوب مخلوط می کنیم.

4.     روی سطح آرد پاشی شده خمیر را به مدت 7-5 دقیقه ورز می دهیم.

5.     خمیر را داخل کاسه ای چرب شده قرار داده روی آن را می پوشانیم و به مدت 3-2 ساعت در جای گرم قرار می دهیم تا حجم خمیر دوبرابر شود.

6.     فر را با حرارت 250 درجه سانتی گراد گرمکنید.

7.    کف قالب مسطح و بدون لبه را آرد ذرت بپاشید و در طبقه بالای فر قرار دهید تا گرم شود.

8.    خمیر را بر روی سطح آرد پاشیده شده قراد دهید و هوای خمیر را بگیرید به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید.

9.    با استفاده از دست، هر کدام از خمیرها را به شکل بیضی درآورید(15*20)

10.    روی خمیر را کمی از مخلوط روغن زیتون و سیر بمالید و روی ان پیازچه بریزید.

11.       خمیر را داخل قالب گرم پهن کنید کمی آب روی آن اسپری کنید و به مدت 10-8 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد.

12.       مابقی خمیر را به همین ترتیب آماده کنید.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (3676)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "نان سیر هندی Garlic Naan Bread "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید