Garlic Naan Bread
نان سیر هندی
مواد لازم:
2 و نیم فنجان آب ولرم
2 قاشق چای خوری خمیر مایه خشک
5 و نیم فنجان آرد همه منظوره+ مقداری برای سطح کار
1 قاشق چای خوری نمک دریایی
10 حبه سیر
3/4 فنجان پیازچه خرد شده بصورت حلقه حلقه
روغن زیتون برای مالیدن روی نان ها
1/4 فنجان آرد ذرت
طرز تهیه:
1. مایه خمیر را داخل آب ولرم می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا کاملاً حل شود.
2. 3 فنجان آرد را به مایه خمیر اضافه می کنیم و با قاشق چوبی یا با دست خوب ملوط می کنیم تا صاف و یکدست شود.
3. نمک و مابقی آرد را اضافه کرده و مجدداً خوب مخلوط می کنیم.
4. روی سطح آرد پاشی شده خمیر را به مدت 7-5 دقیقه ورز می دهیم.
5. خمیر را داخل کاسه ای چرب شده قرار داده روی آن را می پوشانیم و به مدت 3-2 ساعت در جای گرم قرار می دهیم تا حجم خمیر دوبرابر شود.
6. فر را با حرارت 250 درجه سانتی گراد گرمکنید.
7. کف قالب مسطح و بدون لبه را آرد ذرت بپاشید و در طبقه بالای فر قرار دهید تا گرم شود.
8. خمیر را بر روی سطح آرد پاشیده شده قراد دهید و هوای خمیر را بگیرید به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید.
9. با استفاده از دست، هر کدام از خمیرها را به شکل بیضی درآورید(15*20)
10. روی خمیر را کمی از مخلوط روغن زیتون و سیر بمالید و روی ان پیازچه بریزید.
11. خمیر را داخل قالب گرم پهن کنید کمی آب روی آن اسپری کنید و به مدت 10-8 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد.
12. مابقی خمیر را به همین ترتیب آماده کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4009)
نظرات
(0)