Chicken Kebabs ( Kabobs)
مواد لازم برای 6 الی 8 نفر:
یک و نیم کیلوگرم مرغ بی استخوان
نصف قاشق چایخوری پودر زیره
4 دانه هل خرد شده
نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده
1 قاشق چایخوری سیر تازه له شده
نصف قاشق چایخوری پودر allspice
نصف قاشق چایخوری فلفل
300 میلی لیتر آب
2 قاشق غذاخوری ماست
2 عدد فلفل سبز
1 عدد پیاز کوچک
گشنیز تازه
1 عدد تخم مرغ متوسط، زده شده
300 میلی لیتر روغن
برگ کاهو و لیمو برای تزئین
طرز تهیه:
- تکه های مرغ را داخل کاسهی بزرگی ریخته و پودر زیره، دانه هل، پودر دارچین، نمک، زنجبیل، سیر، پودر allspice و فلفل را اضافه کرده و سپس روی آن آب بریزید. روی حرارت گذاشته تا مایع بجوش بیاید و آب تبخیر شود.
- محتویات فوق را داخل مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط کنید. سپس ماست را بریزید و دوباره مخلوط کنید.
- فلفل سبز، پیاز و گشنیز را جداگانه داخل مخلوط کن ریخته، مخلوط کرده و سپس به محتویات مرغ اضافه کنید. در آخر تخم مرغ زده شده را بریزید و خوب مخلوط کنید.
- مخلوط را 15-12 قسمت کرده و هر کدام را در کف دستتان بصورت گرد در آورده و سپس پهن کنید.
- روغن را در ماهیتابه گرم کرده و دو طرف کبابهای آماده شده را درون روغن و با حرارت کم سرخ کنید.
- کبابهای آماده شده را روی دستمال قرار داده تا روغن اضافی آن کشیده شود.
- گرم سرو کنید.
نکته آشپزی:
کبابهای هندی لزوماً به سیخ کشیده نمیشوند و بدون سس سرو می شوند.
ترجمه شده توسط موسسه بین الللی هوریزان
تعداد مشاهده
(2736)
نظرات
(0)